שאולי עזרא החל את לימודיו בתדמור וסיים מסלול שף 5, המקנה כלים וידע מקצועיים ברמה הגבוהה ביותר בתחום הקולינריה.
כמו כן, הכשרה זו מעניקה ידע נרחב על תקנות, חקיקה, תזונה נכונה, חידושים קולינריים, זיהוי נקודות תורפה, הכשרת סטנדרטיים,
בדיקת תפריטים, התייעלות וניהול כוח אדם, ניהול תקציבים ועוד..
בשנת 2013 עזרא למד קורדון בלו, בפריז שבצרפת וסיים בהצטיינות.
עשה קורס אצל שף אנומן אקספלור מתאילנד להתמחות במטבח התילאנדי העילי.
כיום הוא שף הבית של סטולרו אירועים על המים.