יבגני קובל מהשפים המובילים והפופולריים בקולינריה התל אביבית.
את תחילת דרכו והשראתו קיבל אצל סבתו, כאשר את רוב ילדותו העביר במטבחה,
בזמן שהוא ערבב מוצרים עד לקבלת טעמים טובים.
יבגני התמחה בבישול אירופאי בזמן שהותו בגרמניה שם שדרג את כישוריו.
במהלך שנותיו הרבות בתור שף הוא יצר פילוסופיה משלו בה הוא מאמין, אשר מעניקה גישה חדשה למטבח המודרני,
באמצעות טכניקות ומוצרים חדשים.
כיום קובל הוא השף המוביל של מסעדת CORDERO התל אביבית,
בה מככב תפריט אירופאי בעל ארוחות ייחודיות בטעמים אירופאים עם נגיעות מקומיות.