ישראל יאיר מקהילת העבריים מדימונה מביא את סוד הקהילה לצלחת.
ישראל שף טבעוני המוביל בתחומו ברשותו קייטרינג לאירועים מ 20 איש ועד 500 בפריסה ארצית,
מייסד מפעל אותנטבעי המייצר אוכל טבעוני למסעדות ורשתות שיווק.
כתבו עלי
ארבעה גלגלים ושני אנשי צוות - כך נראה המזנון הנייד הטבעוני הראשון
יאיר ישראל מקהילת העבריים בדימונה יצא להגשים חלום: להביא למהפכה הטבעונית את האוכל ממנו ניזונה הקהילה כבר חצי מאה קרא עוד
אותנטבעי: מסעדה כשרה וטבעונית בדימונה
אחרי תקופה ארוכה בה העניקו שירותי קייטרינג באמצעות מזנון נייד על גלגלים, פותחת קהילת העבריים בדימונה את אותנטבעי, מסעדה טבעונית בבעלותה שמשלבת חומרי גלם כמו סייטן לא מתועש או מיונז טבעוני קרא עוד
10 מסעדות טבעוניות שמשמחות אותנו
באיזו יפנית טבעונית תתקשו להשיג מקום, איפה תמצאו סטייק טבעוני ואיזה פופ-אפ הופך להיות מסעדה של ממש? חגי לפלר תר את הארץ וחזר עם רשימה של 10 מסעדות טבעוניות שישביעו את הטבעונים שבינינו וישמחו כל חובב חיות קרא עוד