השף אלי שטיין, כיום בן 32 וכבר מספר שנים מוביל ומפתח את הקולינריה הישראלית ביחוד במטבחים התל אביבים.
משיכתו למטבח החלה לפני 12 שנים בעקבות תשוקתו לטעמים, אוכל, יין, קוקטיליים איכותיים והתגובות האוהדות של הטועמים.
השראתו נובעת מהמרדף הבלתי נגמר אחר ידע ופיענוח תרבויות קולינריות ברחבי העולם בייחוד באסיה, דרום אמריקה ואירופה במשלב בין המטבחים השונים לקלסיקה יחודית משלו.
בשנים האחרונות אלי שטיין היה שף במסעדות המובילות בתל אביב, משנת 2016 הוא השף והשותף של הבר והמסעדה "רעמסס" ביפו ומסעדת 85/15 בכיכר רבין.
רעמסס מתפשט לאורך רחוב שלם ומספק שני ברים ומטבח המאכיל כ -400 אורחים בכל יום.
ונותן בשורה חדשה של שילוב אלכוהול, מוזיקה וקולינריה איכותית עם נגיעות של מטבח ים תיכוני בתיבולים שונים המפגיש טעמים לאנשים מכל הסוגים.
85/15 הינה מסעדה תל אביבית נעימה המועצבת בקפידה ובטעמי אוכל יחודיים המדויקיים לכל ביס.