מסעדת בשרים כשרה לאירועים
ביסטרו 56 קיימת מזה כ – 16 שנה, מתמחה בבשרים מובחרים לצד יינות בוטיק.
ביסטרו 56 מסעדת שף בהשראת המטבח הצרפתי, השוכנת למרגלות המרינה בהרצליה פיתוח, עם נוף ייחודי ואווירה חגיגית.
במקום קיימים 3 לופטים פרטיים בעלי מרפסות צמודות ונוף ישיר למרינה בעיצוב חדשני.
מאובזרים בכול אמצעי המולטימדיה החדשניים ביותר
לחמי מחמצת, פלוטים, פוקאצ'ות, קרעי לחם שום ועשבים וברוסקטות
טחינה לבנה
סלסה ורודה
קונפי שום
מיני שיפקה עוקצני
חמוצים תוצרת בית
זיתי טאסוס בלימון ושום
זית סורי דפוק בהדרים וכוסברה
לקט ירקות "אנטי פסטי" עונתי , צלוי בטאבון לבנים עם שמן שום ועשבי תיבול
עגבניות בלאגן – שרי צבעוני, עגבניות מיובשות, עגבניות לחות, בצל כבוש ועלי בזיל
בורגול ים תיכוני ועשבי תיבול
סלט פלרמו – עגבניות שרי, בצל סגול, צנוניות חסה רומית ועלי בייבי ברוטב ויניגרט הדרים ותערובת פיצוחים
חציל שרוף על אש פתוחה עם טחינה וסלסה פלפלים
סלט קינואה, בצל מקורמל, בטטה צלויה, עשבי תיבול וג'עלה
מסבחה סינייה –
קבבוני טלה בעבודת יד, מסבחה של גרגירי חומוס חמים, סלטה משוויה וטחינה ירוקה
שווארמה –
שווארמה נימוחה מפרגיות טריות בתיבול הסודי שלנו לצד-
פיתות טריות
סלט בצל וסומק, פטרוזיליה קצוצה
חומוס עבודת יד, סחוג ירוק
טחינה לבנה ועמבה
סלמון בקרמל חרדל וסויה
רביולי בטטה ברוטב פטריות (מנה צמחונית)
סטייק פרגית במשרה הדרים וחרדל
אסאדו רזה של פרה שמנה
אנטריקוט 56 – בלאק אנגוס משובח – ברוטב יין אדום
דואט תפוחי – אדמה ובטטה אפויים מתובלים בתערובת "טוסקנה"
מיקס אורז מג'דרה
שעועית ירוקה מוקפצת בניחוח אסייתי ושמן שומשום.
כנאפה חלבה ישראלית לצד סירופ לוהט ופיסטוקים גרוסים
קראמבל תפוחים ופירות יער, קרם פטיסייר, שטרוייזל ורוטב משמש
סופלה שוקולד חם
שתייה קלה בבקבוקים אישיים + לימונדה ומים בקנקנים
שתייה חמה: תה בטעמים שונים ,קפה שחור,נס קפה.
שניצל וצ'יפס