מסעדה גאורגית מסורתית עם טאצ'ים מודרניים-יפואים בתפריט העשיר שהיא מציעה.
מסעדת טש וטשה היא מסעדה גאורגית מסורתית. הבעלים הוא המוזיקאי מיקי "טש טש" מיראל שפתח את המסעדה באהבה ובשמחה – שני ערכי עליון אצלו.
אהבה- בעזרת החיבור העמוק והאהבה לתרבות הגאורגית הקים מסעדה מסורתית אותה שידרג עם טאצ'ים מודרניים-יפואים. בפתיחתה, הגשים כמה מטרות שהציב לעצמו, והראשונה שבהן היא יצירתיות שמכבדת את המסורת והמורשת של העם.
בטש וטשה תוכלו לערוך אירועים פרטיים או עסקיים לבחירתכם ותהנו מאוכל ושירות איכותי במעטפת אווירה ייחודית שתמצאו רק אצלנו.
האוכל הגאורגי המסורתי המוגש לסועדים במסעדה מבושל על ידי חבורת מאמות גאורגיות אמיתיות, שדואגות להכניס בו טוויסט עכשווי.
כמובן, שחומרי הגלם בהם אנו משתמשים במסעדה הוא הטרי והאיכותי ביותר – על כן תמצאו אצלנו מגוון ספיישלים עונתיים.
לצד הגבינות הגאורגיות המסורתיות כמו הפטה והסולוגני, יתכן ותמצאו על החצ'פורי שלכם גם גבינת רוקפור צרפתית או פרמזן איטלקית.
התפריט הוא מודרני ומורכב ממיטב המנות המסורתיות הרגילות שאולי טעמתם במהלך ביקור בטביליסי, אבל תמצאו גם מנות יפואיות משובחות.
שמחה – השמחה מתבטאת במנות שלנו, וגם באווירה גאורגית חגיגית במיוחד – כל כן זה המקום המושלם עבורכם לחגיגת אירוע יום הולדת, אירוע ברית או אפילו הרמת כוסית.
בסופי השבוע תוכלו גם ליהנות מהתפריט העשיר וגם לפזז ברחבת הריקודים אם תרצו.
תרבות האירוח של הגאורגים זכתה לשבחים רבים בשל חשיבותה – לכן בטש וטשה חשוב לנו שתרגישו בבית ותהנו מכל רגע!
בהגשה למרכז שולחן
לחם גאורגי ומטבלי הבית
גלילות חצילים בממרח אגוזים ועשבי תיבול
כרובית בתחמיץ , רצועות פלפל חריף ופלפל גמבה
עלי גפן ממולאים בבשר עגל, אורז ועשבי תיבול. מבושלים ברוטב שזיפים
עגל עם פרמז'ן וקונפי דובדבנים
חומוס גאורגי משעועית לבנה ואדומה ועגבניות מגורדות
מלפפון, עגבנייה, בצל סגול ופטרוזיליה
עדשים שחורות , שברי אגוזי מלך וחמוציות בוויניגרט הדרים
מנות ביניים
כיסוני בצק במילוי בשר עגל טחון
כיסוני בצק צבעוני במילוי פטריות
מאפה גאורגי במילוי בשר טחון ועגבניות
מאפה גאורגי במילוי 4 גבינות
מתוקים
מיקס קינוחי הבית
קנקני תה גאורגים
מים מינרליים וסודה בבקבוקי זכוכית
שתיה קלה בקנקנים
כולל מע"מ לאורח ₪ 180
(בתוספת כוס יין או בירה לאדם ₪210)
(הצעת המחיר לא כוללת שרות 12%)