קוראים לי שני דייזי דנה ואני קונדיטורית טבעונית. מאז שאני זוכרת את עצמי אני אוהבת לאפות.
כילדה קטנה הייתי מבלה שעות עם הוריי במטבח, לומדת, נהנת וטועמת.
אחרכך גם עם חברות בלי הפסקה. תמיד אהבנו להכין ביחד עוגיות שוקולד צ’יפס. אווו והריח שזה עושה בבית ☺
כשסיימתי את הלימודים עבדתי וחסכתי עד שהגעת ללימודי קונדטוריה ברמה הגבוהה ביותר בבית ספר בישולים.
למדתי המון ונהנתי מכל רגע, כשנגמר הקורס הרגשתי שליבי חצוי והפכתי לטבעונית.
מאז אני אופה אך ורק טבעוני, לומדת על תחליפים ונהנת ממוצרים איכותים ובריאים.
השתתפתי במספר סדנאות לקונדטוריה טבעונית על מנת להמשיך וללמוד כל הזמן.
עובדת במשק ברזילי (מסעדה טבעונית בנווה צדק) בתור הקונדיטורית שלהם כבר למעלה משנה. אפיתי ואופה בעבור מספר פסטיבלים, בשביל חברות ואירועים פרטים. מוכרת גם עוגות בהזמנה אישית. מוזמנים ליצור איתי קשר.
אוהבת את מה שאני עושה הכי בעולם והכי נהנת כשלאחרים כיף כלכך ממה שאני יוצרת